Despre

ESCAPE ROOM CONSTANTA

Aveti in fata un joc de tip "Escape the Room", real, inspirat din jocul japonez Takagism, menit sa ii provoace pe cei cu spirit de aventura sa lucreze impreuna pentru a rezolva diverse puzzle-uri, cu scopul de a evada dintr-o camera incuiata, in maximum 60 de minute.

Reguli (pe scurt)

Noi, cei de la Escape Room Constanta, te inchidem pe tine si echipa ta intr-o camera, si va lasam sa faceti ce vreti voi timp de 60 de minute. Indicat ar fi insa sa incercati sa puneti cap la cap indiciile pe care le gasiti in camera, sa rezolvati diversele puzzle-uri care este posibil sa existe sau nu, sa va folositi intuitia si logica imbatabila (pentru care sunteti asa de bine cunoscuti in cercurile voastre sociale) si sa ne demonstrati ca am facut o camera prea usoara pentru voi.

Asta binenteles, daca ai in tine ceva din spiritul lui MacGyver sau pur si simplu te plictisesti frecventind vesnic aceleasi locuri si vrei ceva nou.

Fa o rezervare si iesi din cotidian!

Escape Room Constanta te asteapta...

 

O idee minunata pentru:

• Companii si team building-uri
O experienta unica, una dintre cele mai captivante si distractive activitati.

• Prieteni si familii
Te-ai plictisit ca weekend de weekend sa cauti noi locatii in care sa te distrezi cu prietenii? Vrei altceva in afara de baruri, cluburi, cinema? Atunci Escape Room Constanta poate fi alegerea potrivita!

• Turisti
Cel mai adesea, turistii doresc sa vada cele mai populare si distractive locuri din orasul in care ajung. Escape Room Constanta este unul dintre aceste locuri, asa ca nu trebuie ratat!

• Gameri si profesionisti
Obisnuiesti sa joci astfel de jocuri online si esti destul de bun? Ai vizitat alte Escape rooms pana acum? Atunci cu siguranta vei dori sa ne vizitezi si pe noi!