Termeni si conditii

 

Rezervarea:

Rezervarile pentru "THE COLORS" se fac online, pe site-ul Escape Room Constanta sau prin telefon. Pentru a putea face rezervarea trebuie sa ne furnizati o adresa de e-mail si un numar de telefon reale. Verificati daca nu ati gresit cand ati introdus datele pentru rezervare. Daca totul este ok, veti primi in scurt timp un e-mail cu confirmarea rezervarii.

Anularea rezervării:

Anularea rezervarii este Gratuita si se poate face cu cel putin doua ore inainte de ora inceperei acesteia, de catre persoana care a facut rezervare. Aceeasi persoana trebuie sa anunte ceilalti jucatori pe care i-a cooptat.

Cu cateva ore inainte de inceperea jocului, "Escape Room Constanta" vă va suna pentru a confirma rezervarea.
Lipsa unui raspuns din partea dumneavoastra duce automat la ANULAREA REZERVARII!

Plata:

Cash, la sediul Escape Room Constanta.

Vouchere si cupoane:

Informatii despre voucher-e gasiti in sectiunea Tarife.

Receptia clientilor:

Escape Room Constanta ca roaga sa nu intarziati si sa aveti grija ca si ceilalti jucatori sa ajunga la timp. Daca ajungeti cu 15 minute mai devreme de ora rezervarii este perfect. Daca intarziati mai mult de 10 minute, veti avea la dispozitie mai putin de 60 de minute pentru a iesi din camera.

Condițiile de participare:

Jocul a fost creat pentru o echipa de 2-4 persoane. Escape Room Constanta, accepta totusi un maxim de 6 persoane dar experienta nu va mai fi aceeasi. Varsta de participare indicata este de peste 14 ani. Se vor accepta si copii de la 7 ani in sus dar numai insotiti de un adult.
Pentru a dezlega misterele si a iesi din camera, Escape Room Constanta va pune la dispozitie 60 de minute. Daca echipa nu reuseste sa evadeze in acest timp, jocul s-a incheiat.

Limba:

Pentru inceput, jocul se poate desfasura in Engleza si in Romana.

Inchiderea usii:

Pe toata durata jocului, pentru un caracter mai real, usa va fi incuiata. Dupa ce ati dezlegat misterele, veti putea deschide usa foarte usor. Daca ati ajuns la expirarea timpului de 60 de minute, usa va fi deschisa de unul dintre operatorii Escape Room Constanta.
In caz de extrema urgenta sau la cerere, usa va fi deschisa de operatorii nostri.

Monitorizarea video:

Pe toata durata jocului, jucatorii vor fi monitorizati cu ajutorul unor camere de supraveghere de catre operatorii Escape Room Constanta. Scopul este de a asigura o functionare buna a jocului. Organizatorii pot inregistra ceea ce se intampla in interiorul camerei in orice moment al jocului.

Starea de sanatate:

Escape Room Constanta sfatuieste persoanele care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, astm, boli de inimă sau alte suferințe incompatibile cu jocul să nu participe. În cazul în care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o va face pe propria răspundere. Escape Room Constanta nu își asumă responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective. Dacă pe parcursul jocului persoana hotărăște întreruperea acestuia, organizatorii vor descuia ușa.

Nu atingeti! / Do not touch! :

In interiorul camerelor noastre veti gasi etichete cu insemnul "do not touch". Acestea au rol de a va informa ca nu trebuie sa mutati acele obiecte, intrucat nu ascund niciun indiciu folositor in dezlegarea misterului. De asemena avem rugamintea de a nu dezlipi etichetele.

Confidentialitate:

In interiorul camerelor nu aveti dreptul de a filma sau fotografia cu niciun dispozitiv capabil sa realizeze acest lucru. In cazul nerespectarii acestei indicatii, jocul va fi intrerupt de catre operatorii nostri, iar suma platita nu va putea fi returnata.
Escape Room Constanta nu va stoca inregistrari video cu participantii la joc si nu va divulga nimanui datele personale ale jucatorilor. Datele jucatorilor vor fi folosite doar de catre Escape Room Constanta in scop promotional pentru folosul participantilor.

Competente necesare:

Nu aveti nevoie de forta in nicio situatie pe tot parcursul jocului. Dezlegarea misterelor nu implica alterarea in niciun fel a mobilierului, decoratiunilor sau instalatiilor de orice fel. Nu am ascus nimic in tavan sau in podea.. Orice dauna adusa camerei sau obiectelor din camera va fi imputata per echipei participante care a cauzat-o.
Jocul se bazeaza pe folosirea inteligentei, a intuitiei si a logicii.

Interzis:

Este interzis fumatul, fotografierea sau filmarea in toata incinta "Escape Room Constanta".
Persoanele aflate sub influenta alcoolului sau a stupefiantelor nu vor putea lua parte la activitati desfasurate sub supravegherea "Escape Room Constanta" si vor fi indrumate sa paraseasca incinta.
Accesul cu obiecte periculoase, sau care pot pune in pericol viata altor persoane, este interzis in incinta. Prin obiecte periculoase se intelege, obiecte contondente, taioase, arme de foc, etc..

Numele de domeniu "EscapeRoomConstanta.ro"și termenul de "Escape Room Constanta" este cu drept de autor și de proprietate. Utilizarea acestora fara o aprobare scrisa prealabila este interziza.